vineri, 3 ianuarie 2014

Descoperiți cele mai recente modele de unghii cu gel

Ați întrebat vreodată cum oamenii își schimba aspectul și stilul de unghiile lor atât de des ? Sfaturi de unghii sunt secrete care pot crea unghiile frumoase în cel mai scurt timp . Sfaturi de unghii artificiale sunt lungi , flexibile și pot fi atașate cu ușurință la unghiile naturale in nuanțe variind de la culoarea unghiilor naturale, la rosu strălucitor , roz , pasteluri și anii de neon . De asemenea, ele vin în modele pre- decorate care puteți selecta în funcție de stilul tău de viață .

Modele Unghii Cu Gel













Sfaturi de unghii Câmpia oferi cea mai bună propagandă electorală pentru a demonstra creativitatea . Puteți crea sute de modele cu vopsea de unghii sau se poate utiliza , de asemenea, arta Fimo , autocolante unghiilor , sclipici la jazz până unghiile . Cel mai bun lucru ar fi să meargă în pentru unghii colorate . De exemplu , puteți adăuga glamour la sfaturi de unghii de aur prin decorarea lor cu stele mici de argint sau decorarea sfaturi de unghii de culoare roșie , cu mici inimi albe . Puteți crea blues vii de la mare cu vedere la mare sfaturi de unghii albastru și să le termine de pictura de pește de aur . Aspectul de flori pot fi create cu sfaturi de unghii verzi și flori decorate cu fimo arta unghiilor .

Dacă nu aveți timp sau înclinația de a folosi sfaturi simple pentru decorare , puteți încerca întotdeauna sfaturi de unghii pre- decorate . Deficite artistice pot fi eliminate cu aceste sfaturi de unghii frumos concepute . Disponibil în mai multe modele decât vă puteți imagina , aceste sfaturi sunt sigur că pentru a îndeplini nevoile dumneavoastra sau clientului dvs. . Aceste sfaturi de designer de unghii au motive florale , figuri de animale și de printuri , desene geometrice , rezumate , inimi , pește , fluturi , personaje de desene animate imprimate pe ele și să facă pentru o imagine destul de pe mâinile tale .

Sfaturi de unghii designer sunt , de asemenea, minunat de a utiliza pentru nunta ta . Puteți potrivi sfaturi de unghii pentru a merge cu nunta și rochii de cocktail si cele de domnisoarele de onoare , cu costumele lor . Luna de miere poate avea unele inima , inele , câteva motive de distracție pentru a se potrivi starea ta de spirit . Sfaturi de unghii sunt de asemenea disponibile în motive dantelă pentru a se potrivi aceste haine estivale și flori de a ta . Ele sunt un acompaniament perfect pentru vacanta de la stațiunea de vară .

Cerere tip de unghii este o sarcină destul de ușor și nu necesită un nivel de calificare foarte ridicat . Puteți opta fie pentru un tehnician de unghii pentru a le repara pentru tine sau poti face singur , cu instrumentele adecvate . Pentru a aplica pe modele unghii cu gel , puteți utiliza adeziv sau adeziv gel pentru a lipi sfaturi . Amintiți-vă pentru a selecta sfaturi care se potrivesc formularul de unghia naturala . Majoritatea producătorilor de a face o treabă bună de a produce vârfuri de unghii pentru a se potrivi 95 % unghii umane . Sfaturi de unghii sunt , de asemenea, flexibil , rezistent la apa si usor de a depune la lungimea doriti . Aplicarea pe unghii acrilice este asemanatoare si aplicat după aplicareagrundului . Sfaturi ar trebui să fie plasat perfect pe unghie și trebuie avut grijă să se aplice chiar și o presiune de adeziune , altfel s-ar putea confrunta cu riscul de a pierde vârful foarte repede .

La finalizarea procesului de aplicare , depune unghiilor cu o 180-240 fișier gresie și termina de ștergere de pe adeziv sau orice contaminanți care ar fi apărut . Se usucă unghiile și acum sunteți gata pentru a face paradă de aceste potrivire la mâini și picioare unghiile de invidie tuturor .